Schadeherstel

Home Schadeherstel

Voor schade aan uw auto kunt u bij Rebel Autoschade terecht. Elke schade, van spotrepair tot richtwerk aan de carrosserie, is voor ons geen probleem. Een vast team van vakmensen staat klaar om uw auto tot in de puntjes te herstellen. De herstelwerkzaamheden worden met behulp van moderne gereedschappen en milieuvriendelijke producten gerealiseerd. Hieronder leest u alles over de verschillende werkzaamheden die Rebel Autoschade uitvoert. Heeft u vragen neem dan contact op met Rebel Autoschade.

Lakschade auto herstellen

Kleine deuken en lakschade

Als er sprake is van een kleine beschadiging aan de auto, dan is het mogelijk om dit te verhelpen via spot-repair. Bij spot-repair wordt de beschadiging gerepareerd, opgeschuurd en gespoten. Door het plekje daarna nog goed op te poetsen, wordt de beschadiging vrijwel onzichtbaar.

Grotere schades herstellen

Grote schades

Ook grotere schades worden door Rebel Autoschade verholpen. Denk dan aan het richten van een krom chassis en/of schades verspreid over meerdere delen van de auto.

Wilt u weten wat het herstel van uw schade kost? Vraag (geheel vrijblijvend) een prijsopgave op.

Wilt u weten wat het herstellen van uw schade kost?

Met een prijsindicatie van Rebel Autoschade weet u precies waar u aan toe bent. Het formulier biedt ook de mogelijkheid om foto’s toe te voegen zodat Rebel Autoschade snel een goed beeld heeft van de schade.

Ja, ik ontvang graag een vrijblijvende:

Prijsindicatie

Velgherstel

Velgenherstel

U herkent dat wel, oei…een stoeprandje! Een dikke deuk in uw velg. Voorheen was de enige remedie het vervangen van de velg, tegenwoordig is verantwoord herstel mogelijk. Na het herstel is de velg weer als nieuw. Met speciale apparatuur wordt uw velg gericht en gefreesd, daarna wordt een coating aangebracht zodat deze tegen alle invloeden van buitenaf beschermt is.

Doffe koplampen herstellen

Doffe koplampen herstellen

Door de UV straling van de zon kan het voorkomen dat de coating op de koplampen dof wordt. Dat geeft problemen met het zicht op de weg en kan ook nadelig zijn voor de APK-keuring. Rebel Autoschade maakt de koplampen van de auto weer als nieuw! De verweerde coating wordt verwijderd en indien nodig, wordt er een nieuwe coating aangebracht. Deze behandeling is veel voordeliger dan het vervangen van de koplampen en dat scheelt in de portemonnee!